PUBLICITAT

Canillo

Madaula i Coma, psiquiatra i pacient a l’obra ‘L’electe’

Ramon Madaula, l’autor i coprotagonista de la comèdia 'L’electe'.

Per EL PERIÒDIC

Cartell amb Madaula i Coma.
Cartell amb Madaula i Coma. | EL PERIÒDIC
Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el discurs d’investidura, però cada vegada que l’assaja un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre l’aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença. L’electe es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions de l’un i de l’altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació? Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder.
 
Ramon Madaula és l’autor i el coprotagonista de la comèdia L’electe, que interpretarà el 24 de març a les deu de la nit al teatre del Palau de Gel de Canillo. Madaula és el psiquiatra i el jove president l’interpreta Roger Coma. L’espectacle el dirigeix Jordi Casanovas.
 
L’Electe és una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques. Les entrades, a 20 euros, es poden comprar a la pàgina web de MoraBanc (www.morabanc.ad/entrades) i a la taquilla del Palau de Gel. Hi ha descomptes amb Carnet Jove i Carta Magna. També hi ha una oferta de sopar-teatre (torrada, postres i beguda) a 26 euros, que se servirà a partir de les 20.30 hores fins a l’inici de la funció. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT