PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La inauguració del Thyssen es farà en tres dies

El motiu del repartiment són les dimensions de l’espai museístic

Per EL PERIÒDIC

Carmen Thyssen mostra les instal·lacions del seu museu.
Carmen Thyssen mostra les instal·lacions del seu museu. | SFGA / C. Esteve
El Govern va informar ahir de l’agenda d’actes programats amb motiu de la posada en funcionament, aquest mes de març, del Museu Carmen Thyssen Andorra. En aquest sentit, donades les dimensions de l’espai del museu i amb l’objectiu de poder acollir els diversos col·lectius de convidats, s’han previst tres actes de presentació en societat que tindran lloc els dies 16, 21 i 23 de març.
 
Segons va informar el ministre portaveu, Jordi Cinca, el primer dels actes, de caire institucional, se celebrarà el 16 de març a les set de la tarda amb presència del cap de Govern, Toni Martí; la ministra de Cultura, Joventut i Esports i presidenta del Patronat de la Fundació Museu Andorra, Olga Gelabert; els vicepresidents de la Fundació, els barons Maria del Carmen Thyssen-Bornemisza i Alejandro Borja Thyssen-Bornemisza; i el director artístic del museu Guillermo Cervera; a més dels consols d’Escaldes-Engordany, Trini Marin i Marc Calvet, entre altres autoritats i personalitats.
Així mateix, el dia 21 tindrà lloc un segon acte de presentació, on també assistiran els membres del Patronat, adreçat principalment a altres autoritats del país tant del Govern, del Consell General i dels Comuns; i agents dels àmbits cultural, turístic i acadèmic d’Andorra. 
 
Finalment el 23 de març se celebrarà el darrer acte de presentació pública del museu, també amb la presència dels membres del Patronat, i al qual assistiran representants dels sectors econòmics i empresarials, i dels mitjans de comunicació del Principat. 
 
El Museu Carmen Thyssen Andorra obrirà les seves portes a la planta baixa de l’antic Hotel Valira amb l’exposició Escenaris. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT