PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La zona RAS del Land Art preveu acollir prop de 1.000 alumnes

Per EL PERIÒDIC

Uns infants visiten la zona RAS del Land Art de l’any passat.
Uns infants visiten la zona RAS del Land Art de l’any passat. | TONY LARA
El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) signaran un conveni per convertir la zona RAS del Land Art en un espai didàctic i d’activitats als entorns del Llac d’Engolasters.
 
El Consell de Ministres va aprovar ahir la signatura del conveni que té com a objectiu acostar la Biennal Internacional Land Art als escolars i alhora contribuir al coneixement del paper de l’aigua en l’obtenció de l’energia elèctrica a Andorra.
 
Mitjançant dit conveni, Educació es compromet a coordinar els treballs per adaptar la zona RAS (el nucli del Land Art), preparant els recursos didàctics, la documentació i el material necessari, alhora que organitzarà el transport d’alumnes que visitaran l’espai i participaran en les activitats, i farà un recull fotogràfic i de vídeo de les activitats. Per la seva banda, FEDA patrocina les activitats assumint-ne el cost fins a un import de 15.000 euros.
 
Durant el mes de maig es preveu que entre 1.000 i 1.100 alumnes dels tres sistemes educatius visitin la zona amb el suport dels artistes i monitors. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT