PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Capsa ofereix nous tallers gratuïts a la Massana i Ordino

En total es faran quatre activitats per a infants i adults

Per EL PERIÒDIC

Un taller d’infants realitzat a Ordino.
Un taller d’infants realitzat a Ordino. | COMÚ D\'ORDINO
La Capsa oferirà aquest dissabte una jornada de portes obertes en què es realitzaran quatre tallers gratuïts per a totes les edats. La Massana començarà el programa a les tres de la tarda amb un taller de pintura d’hora i mitja, a càrrec de Rosa Mujal, destinat a joves i adults. 
 
Segons informa l’ANA, prendrà el relleu Girasol Blanco amb un taller d’improvisació teatral, una sessió de les cinc de la tarda a les 18.30 hores en què també hi seran benvinguts els pares. Pel que fa a Ordino, de tres de la tarda a 16.30 hores, Carme Forte proposarà un taller de costura creativa per confeccionar un clauer, dirigit al públic adult. Els participants hauran de portar retalls de tela, fil, agulla i tisores. 
 
La segona hora estarà dedicada al benestar físic i mental dels més petits amb una classe de mindfulness amb Françoise Lahouille, que compartirà els seus coneixements en «l’art de viure i ser» en una sessió de les cinc de la tarda a les 18.30 hores. 
 
El taller anirà destinat als infants de 6 a 14 anys i als pares. Tot i que no és necessària la inscripció prèvia es recomana la reserva de plaça al telèfon 324 558. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT