L’FC Andorra sua per vèncer i retalla dos punts a l’Horta

Betriu i Cristian Martínez marquen els gols tricolors a la segona part

Moreno amb la pilota, dissabte contra el Sant Cugat.
Moreno amb la pilota, dissabte contra el Sant Cugat. | FCA
L’FC Andorra va haver de suar per sumar els tres punts contra el Sant Cugat (2-1), però va acabar tenint un cap de setmana fructífer perquè l’Horta va empatar i li ha retallat dos punts per situar-se a només tres.

L’equip que entrena Emili Vicente va dominar i va buscar la porteria rival des del primer moment, amb un bon joc, però amb el petit defecte de que la pilota no entrava. Pujol va tenir les ocasions més clares dels tricolors en faltes però els visitants van estar ben a prop d’anar-se’n al descans en avantatge, gràcies a un xut des de la frontal que va impactar al travesser.

Després d’una primera part sense gols, va continuar la insistència tricolor fins que al minut 52 va arribar el premi. Cisteró va centrar, Cristian la va deixar i Betriu va rematar ajustat al pal.

Res va canviar amb l’1-0. L’FC Andorra va prosseguir amb el seu domini fins que al minut 65 va arribar el segon gol per un refús que va descol·locar el porter visitant i que va aprofitar Cristian per marcar a porta buida.

Semblava que el partit estava resolt, però no. El Sant Cugat, ara sí, va reaccionar, va estirar les línies i al minut 71 va retallar diferències. Al final, doncs, es va mantenir la incertesa pel resultat però el cert és que als últims vint minuts, els visitants no van posar en perill els tres punts.