PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Irish Celtic Generations’ mostra les danses d’Irlanda

El muntatge renovat torna al Prat del Roure amb tres funcions

Per EL PERIÒDIC

L’espectacle d’Irish Celtic que va acollir Escaldes l’any 2013.
L’espectacle d’Irish Celtic que va acollir Escaldes l’any 2013. | COMÚ ESCALDES-ENGORDANY
Les danses i les històries irlandeses tornen al Prat del Roure els dies 21 i 22 de març amb l’espectacle Irish Celtic, un muntatge del qual es va poder gaudir l’any 2013. Irish Celtic Generations arriba de la mà d’Studio Eventia i, segons va detallar ahir la cap de màrqueting de l’empresa, Vanessa Díaz,  s’han programat tres representacions: dues el dia 21 (a les 18.30 i a les 21.30 hores) i una altra el dia 22, a les 21.30 hores.
 
El conseller de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany, Salomó Benchlluch, va destacar que en la primera ocasió que l’espectacle va visitar la parròquia «es van omplir les dues sessions» que es van oferir. «Va ser un èxit absolut», va afegir. Per aquest motiu, en aquesta ocasió s’hi ha afegit una tercera sessió. Les entrades tindran un preu d’entre 30 i 45 euros, segons les fileres, i s’oferiran més de 700 places per sessió.
 
  Segons Benchlluch es tracta d’un espectacle «ple d’energia» amb música, text i dansa; en definitiva, un «musical més modern» que l’anterior i que arriba a Andorra després d’haver estat a França. Trenta ballarins de les millors escoles d’Irlanda ompliran l’escenari, que estarà caracteritzat com si fos la ciutat de Nova York, informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT