PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Cineclub programa un minicicle de cinema brasiler

Les pel·lícules que es projectaran s’han rodat entre 2014 i 2015

Per E. J. M.

La cartellera.
La cartellera. | EL PERIÒDIC
El Cineclub de les Valls aposta pel cinema brasiler actual i ho fa amb la programació d’un minicicle, amb quatre projeccions de pel·lícules produïdes pel Brasil. Les sessions tindran lloc els dies 29 i 31 de març, i el primer d’abril. L’entrada al Teatre Comunal serà gratuïta.
 
El primer film escollit és O vendedor de passados, de Lula Buarque de Hollanda (Brasil, 2015). Vicente és un venedor de passats perquè es dedica a inventar àlbums de fotografies a persones frustrades i tristes: viatges, casaments, famílies... Tot és una ficció d’una vida anhelada però irreal. 
La trama de Jonas, de Lô Politi (Brasil, 2015) succeeix durant la celebració del Caranval de Rio de Janeiro. Jonas comet un crim i aquell dia es retroba amb Branca, a la que segresta.
 
El primer d’abril hi haurà doble sessió de cinema brasiler. A Nise: o coração da locura, de Roberto Berliner (Brasil, 2015), Nise da Silveira és una psiquiatra que exerceix als suburbis de Rio i tracta pacients d’esquizofrènia amb un mètode diferent que no convenç als seus col·legues.
 
Finalment, el cicle de cinema es clourà amb la projecció d’Irmã Dulce, de Vicente Amorim (Brasil, 2014 ). El llargmetratge és una biografia sobre Irmã Dulce (Maria Rita de Sousa Brito Lopes Pontes, 1914-1992), una monja catòlica considerada la Beata Dolça dels Pobres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT