PUBLICITAT

L'AEAU inicia nous cursos de formació continuada a l'Alt Urgell

IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

Periodic
Alumnes en un curs. Foto:

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) posa en marxa nous cursos gratuïts de formació continuada, dirigits a empresaris, directius, treballadors i autònoms. Les classes abasten idiomes, informàtica, economia, comunicació i vendes. Així, per exemple, en anglès s'ofereix els nivells inicial, post-inicial i mitjà. En informàtica, s'ensenya a dominar la maquetació, Photoshop, Excel financer, Autocad, Access, Word i navegació avançada per internet.

Quant a habilitats directives, hi ha cursos sobre intel.ligència emocional, comunicació eficaç, gestió d'equips a les pimes, gestió de l'estrès i, com a novetat, un seminari de coaching per millorar el lideratge personal. En l'apartat més econòmic, es farà classes de comptabilitat avançada i tècniques de venda efectiva.

Els cursos tenen una durada d'entre 12 hores, en el cas de Word i Excel, i 50 hores en el cas dels d'idiomes. Tres dels cursos, els de Word, Excel i Internet es faran a Oliana, mentre que la resta són al Telecentre de l'Alt Urgell, a la Seu. El telèfon de l'AEAU és el 663 93 11 19; i el correu electrònic, [email protected].

El programa té el suport de Pimec, el Consorci de Formació Continuada i el Fons Social de la Unió Europea, i la col.laboració d'Alt Urgell en Xarxa, La Salle i l'Institut Joan Brudieu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT