PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pla, president del comitè executiu de l’Eurosaf

El dirigent andorrà vol fer créixer la navegació en totes les disciplines

Per EL PERIÒDIC

Pla, tercer per l’esquerra, amb els membres del comitè executiu.
Pla, tercer per l’esquerra, amb els membres del comitè executiu. | FAV
A l’assemblea general de la Federació Europea de Vela (Eurosaf), celebrada a Sofia (Bulgària), es va establir el nou comitè executiu de l’organisme. Va sortir escollit com a president Josep Maria Pla, que durant el seu mandat provarà de seguir desenvolupant aquest esport i fer-lo créixer obrint-lo encara més.
 
L’actual president de la Federació Andorra de Vela comptarà en el seu mandat com a vicepresidents amb el polonès Tomasz Chamera, l’alemany Timo Hass, l’espanyola Mar Castanedo, la turca Pınar Coskuner Genç, la russa Yana Dobzhitskaya i l’italià Marco Predieri  El nou secretari general és l’austríac Roland Regnemer. «La vela és un esport molt divers. Tenim diferents classes, disciplines i formats; naveguem sobre oceans, llacs, fins i tot sobre neu i gel. I benentès la vela a Europa té la seva pròpia diversitat, amb diferents nivells de desenvolupament i diferents visions de l’esport. Com a regatistes acceptem amb goig aquesta diversitat, n’estem orgullosos, i volem que sigui la base sobre la qual construir un esport més fort», exposava Pla.
 
El màxim dirigent andorrà indica que «el nostre objectiu és portar més gent a passar-s’ho bé navegant i a tenir èxit com a regatistes i com a persones. El comitè executiu novament elegit treballarà dur per desenvolupar una comunicació fluida amb els membres de l’Eurosaf, per alinear els objectius i per cooperar amb ells en benefici de l’esport. Tenim la sort de tenir a bord del comitè executiu una bona combinació de components nous i amb experiència». També el satisfà que l’ens «hagi assolit la paritat de gènere entre els seus vicepresidents com a resultat natural de les eleccions. Estic convençut que aquest comitè executiu està a punt per encarar els reptes dels propers anys».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT