PUBLICITAT

Andorra La Vella

La població podrà decidir què fer amb 200.000 euros

Andorra realitza per primera vegada una experiència de pressupostos participatius

Per E. J. M.

Edifici administratiu del Govern.
Edifici administratiu del Govern. | EL PERIÒDIC
Per primera vegada, Andorra realitza una primera experiència de pressupostos participatius, i ho fa amb una partida de 200.000 euros del Ministeri d’Ordenament Territorial. Tota la ciutadania major d’edat, tant nacional com resident, podrà proposar, a partir del 3 d’abril, en què es poden invertir aquests diners, sempre que sigui competència d’Ordenament Territorial. Alguns exemples: carrils bici, millora del paisatge, arranjament de voreres, berenadors, accessibilitat...
 
Les propostes es podran presentar omplint una butlleta al Servei de Tràmits del Govern o enviant-les a través de la pàgina web www.pressupostparticipatiu.ad. Les idees es recolliran fins al 2 de maig i un comitè les valorarà i quantificarà. Les que passin el tall es difondran i la ciutadania podrà votar fins a tres propostes que vol que s’executin. Les idees més votades (tantes com calgui fins que s’esgoti la partida de 200.000 euros) s’anunciaran el 15 de juny.
 
El titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, no descarta ampliar la partida de pressupost participatiu per al 2018. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT