També estaran a la següentronda Don Denis, UE Santa Coloma i Lusitans

Per EL PERIÒDIC

Instant del partit entre la UE Santa Coloma i l’Engordany.
Instant del partit entre la UE Santa Coloma i l’Engordany. | FAF
Les semifinals de la Copa Constitució tindran un protagonista inesperat. La sorpresa dels quarts de final la va donar l’Assegurances Generals FC Ordino, que va ser capaç d’eliminar a un dels favorits al títol, el Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià.

Va imposar-se a la pròrroga per 3-2. Els ordinencs es van avanaçar amb dos gols de Parra, el primer al minut 26 i el segon tot just iniciar-se la segona part. Els lauredians no van rendir-se i van aconseguir empatar. Al 73 Padilla retallava distàncies de penal i al 83 Julco posava la igualada. El partit anava a la pròrroga. El matx se li va complicar al Tic Tapa perquè Àngel era expulsat i Walter al 99 marcava de penal. L’Ordino va saber mantenir la diferència i al darrer minut Fabio era expulsat.

El Don Denis FC Santa Coloma va eliminar a l’FC Encamp en un partit disputat on va vèncer per 0-1. El gol de la victòria era obra de Parra al 71. Qui també va obtenir el bitllet a la següent ronda va ser la UE Santa Coloma, que guanyava al Restaurant The New 1978 UE Engordany (0-1). El gol que donava el triomf i la classificació als groc-i-negres l’aconseguia Ayala al minut 47. Les semifinals es disputaran el 12 d’abril. Els enfrontaments seran UE Santa Coloma-Lusitans i Assegurances Generals-Don Denis.