PUBLICITAT

Andorra la Vella

Una camioneta envesteix un conductor i es dona a la fuga

La víctima, que estava entrant al seu cotxe, està fora de perill

Per El Periòdic

La intervenció del SUM Instants després de l’accident, ahir.
La intervenció del SUM Instants després de l’accident, ahir. | ANA / J. R.
El conductor d’una camioneta amb matrícula andorrana va envestir ahir a primera hora de la tarda un home que es disposava a entrar al seu vehicle estacionat, amb matrícula espanyola, a l’avinguda Príncep Benlloch, informa l’agència ANA. 
 
Segons la Policia, la camioneta també va topar contra una motocicleta i un altre turisme estacionats a la vorera i es va donar inicialment a la fuga, tot i que posteriorment va ser controlat a la plaça Príncep Benlloch. Els testimonis del succés van assegurar que la camioneta amb bolquet circulava a gran velocitat i que del xoc, l’home hauria sortit projectat contra la paret de l’edifici. Efectius del SUM i del Cos dels Bombers van atendre el ferit, que va ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 
 
Des del centre hospitalari van detallar que l’home està fora de perill; ha patit diverses fractures costals, es troba estable i en principi ha passat la nit ingressat.
 
El conductor, detingut / Al tancament de l’edició encara es desconeixen les causes per les quals el conductor de la camioneta va perdre el control del vehicle, tot i que algunes informacions apuntarien a un problema de salut. Tampoc ha transcendit si hauria donat positiu en alcoholèmia. En tot cas, la Policia va procedir a la seva detenció.
 
Els fets van ocórrer poc abans de les cinc de la tarda, a prop de la cruïlla amb Ciutat de Valls, i van causar consternació entre els veïns. L’accident també va afectar el trànsit, ja que es va haver de donar pas alternatiu durant l’estona en què els serveis d’emergència i seguretat van treballar a la zona, i desviar els vehicles cap al carrer Ciutat de Valls.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT