PUBLICITAT

Un pregó de Lluís Obiols obre la celebració de la Setmana Santa

L’acte es durà a terme avui a les 18.30 hores a la Sala de la Immaculada

La processó de la Seu d’Urgell.
La processó de la Seu d’Urgell. | EL PERIÒDIC
La catedral de Santa Maria de la Seu inicia avui la celebració de la Setmana Santa amb un pregó que anirà a càrrec de l’historiador Lluís Obiols. El també membre de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell parlarà de Festa i religió. Apunts històrics sobre el calendari festiu municipal de la Seu d’Urgell. L’acte està previst a les 18.30 hores a la Sala de la Immaculada.
La tercera edició del pregó es complementarà amb un homenatge a Ventura Canturri, traspassat l’any passat. El rector de la parròquia de Sant Ot, mossèn Xavier Parés, creu important fer-li un reconeixement «per la seva implicació desinteressada en l’organització de la processó».
Diumenge de Rams hi haurà benediccions de rams i missa a les 8.45 hores a la Llar de Sant Josep. A la catedral es farà missa i benedicció a les 11, 12, 13 i 20 hores. Cal destacar que l’acte litúrgic de les 12 estarà presidit per l’arquebisbe d’Urgell, monsenyor Joan-Enric Vives. A les sis es farà el Via crucis. A Santa Magdalena la missa està prevista a les 12 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT