Tot igual a la lluita pel títol i el Jenlai frega el descens

Els play-off de Primera Divisió comencen amb taules en els partits entre els quatre grans

Una acció del partit entre el Lusitans i la UE Santa Coloma, ahir.
Una acció del partit entre el Lusitans i la UE Santa Coloma, ahir. | FAF
El play-off pel títol ha començat amb taules als dos partits de la primera jornada i amb el mateix resultat. 3-3. Dotze gols i tot continua igual a la classificació, la qual comanda el Don Denis amb quatre punts de marge sobre Tic Tapa i UE. El títol i les places europees continuen sense tenir un candidat clar.

Els dos partits van tenir també l’emoció de l’intercanvi de cops. Al Lusitans-UE va obrir el marcador Molina per als Lozano al minut 5, Salomó va empatar, Riera va tornar a avançar els vermelhos ja a la segona part però Jordi Rubio i Salomó van capgirar el resultat (2-3) i Pousa va igualar al minut 93.

Igual de vibrant va ser el clàssic. Parra va posar el líder amb un 2-0 però Isaac Padilla va capgirar el marcador amb un hattrick en menys d’un quart d’hora (entre els minuts 34 i 47) tot i que hi havia el descans pel mig i Pedro Santos va establir el definitiu 3-3 al 79.

En el descens, el Jenlai va caure 3-0 amb l’Ordino i té la salvació a 11 punts quan queden 15 en joc. El cuer frega el descens i podria ser matemàtic en la pròxima jornada. Menys clar està la plaça de promoció però l’Encamp manté les distàncies.