PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les escoles bressol, entre el debat de les competències comunals

Els comuns, el Govern i els consellers celebren la tercera reunió tripartida

Per E. G. / I. A.

Una de les reunions celebrades entre els comuns, el Govern i el Consell.
Una de les reunions celebrades entre els comuns, el Govern i el Consell. | ANA
Els set comuns, el Govern i els conselleres generals dels quatre grups parlamentaris es van reunir ahir per debatre la reforma de les competències. Es tracta de la tercera trobada entre les tres parts i segons van destacar diferents assistents a la reunió, durant la trobada es va seguir amb «la lectura dels articles proposats pel Govern» i es van tractar més detalladament alguns aspectes, com les escoles bressol, els espais protegits i els parcs nacionals. 
 
En relació a aquests punts, el conseller de Demòcrates per Andorra (DA), Miquel Aleix, va destacar que els consellers parlamentaris del PS (Partit Socialdemòcrata) no estan d’acord amb «com està redactat el text», ja que si s’aprova la modificació aquestes competències passaran a ser exclusivament comunals i el partit vol que siguin de l’Executiu.
 
Un tancament en breu / D’altra banda, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va destacar que en relació al fet que l’escola bressol sigui competència comunal «la majoria encara no s’ha posicionat» i «segurament en parlarem al llarg dels propers dies». Tot i això, Marsol va puntualitzar que confia en què la llei de competències es pugui tancar «en breu» i que s’està «avançant molt» en les diferents negociacions. 
La propera reunió tripartida serà el 24 d’abril i –com la resta– es farà al Consell General. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT