PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

UE i Don Denis jugaran la final de la Copa Constitució

Els dos equips colomencs eliminen Lusitans i FC Ordino a les semifinals

Per El Periòdic

Un partit del Torneig de Pàsqua, divendres de la setmana passada a Alàs.
Un partit del Torneig de Pàsqua, divendres de la setmana passada a Alàs. | FAF
El derbi colomenc caracteritzarà la final de la Copa Constitució 2017. UE Santa Coloma i Don Denis van superar les semifinals en plena Setmana Santa, dimecres i dijous de la setmana passada.
 
Els d’Emiliano González ho van fer patint i després de noranta minuts intensos en els quals van acabar imposant-se per un ajustat 2-1 contra un FC Lusitans de capa caiguda que tenia totes les esperances d’arreglar la temporada en el torneig del KO. Amb aquesta derrota, la presència a Europa de l’equip que dirigeix Miguel Ángel Lozano es presenta més que complicada ja que a la Lliga és quart a nou punts del líder i a cinc dels altres dos perseguidors. De fet, els vermelhos van anar a remolc en el marcador a les semis de la Copa. Bernat (minut 22) i Jordi Rubio (47) van avançar als colomencs i Pousa va retallar diferències al 72 però amb poc marge de temps, el Lusitans no trobar la manera de forçar la pròrroga.
 
El Don Denis va tenir una enfrontament molt més plàcid i es va imposar a l’Assegurances Generals FC Ordino per 0-6. Parra (2), Capdevila, Riera, Víctor Rodríguez i Juanfer van ser els golejadors.
 
 
Un equip de l’Enfaf benjamí és segon al torneig de Pasqua
 
Un equip de l’Enfaf va aconseguir la segona posició a la categoria benjamina del Trofeu de Pasqua que es va disputar el dissabte passat a Alàs, que va aplegar 16 equips participants del Principat i Catalunya. Els tricolors van caure contra l’UE Quart a la final, mentre que l’altre conjunt lligat a la Federació Andorrana de Futbol va finalitzar en la cinquena posició.
 
Pel que fa a la categoria alevina, el títol va acabar en mans de la Bordeta, que es va imposar a la final a l’Atlètic Segre. Un equip de l’Enfaf va acabar quart i l’altre, cinquè.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT