PUBLICITAT

Constituït el comitè organitzador del Mundial de Piragüisme 2019

La cita esportiva comptarà amb les tres modalitats d’aigües braves

Els membres del comitè organitzador, ahir.
Els membres del comitè organitzador, ahir. | MARC DIDAC
El comitè organitzador del Mundial de Piragüisme 2019 de la Seu d’Urgell i Sort es va constituir ahir. La reunió també va servir per fer una proposta de calendari d’esdeveniments per al període 2018-2019 i posar sobre la taula una estimació del pressupost operatiu i d’inversions, així com una previsió de les infraestructures i operacions que caldrà dur a terme fins a l’inici de la competició.
Serà la primera vegada que una cita esportiva de primer nivell comptarà amb les tres modalitats del piragüisme d’aigües braves –eslàlom, descens i estil lliure- Cal recordar que Sort i la Seu d’Urgell sumen en el seu currículum diversos Campionats del Món i una desena de Copes del Món. A més a més, la capital de l’Alt Urgell va ser subseu olímpica de piragüisme en els Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.
A banda de Gerard Figueras, acompanyat del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, han assistit a la trobada els presidents de la Federació Espanyola i Catalana de Piragüisme. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT