PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana Còmic finalitza amb gran presència d’autors andorrans

Natacha Bustos ha estat una de les artistes més reclamades

Per ESTEFANIA GRACIA

Un participant del concurs de Cosplayer celebrat diumenge passat.
Un participant del concurs de Cosplayer celebrat diumenge passat. | EDUARD COMELLAS
El president de l’ARCA, Joan Pieras, va destacar ahir que el Saló La Massana Còmic d’enguany (celebrat el passat cap de setmana) ha tingut un gran «èxit» de participació i afluència. El dia amb més visitants va ser dissabte, i entre els autors presents al saló més reclamats es va trobar la dibuixant Natacha Bustos, «la gent li demanava molts autògrafs i podríem dir que va ser l’artista que més obres va signar». Tot i això, «totes les exposicions van tenir el seu interès», va puntualitzar Pieras. 
 
El president de l’ARCA també va voler destacar la «gran» presència dels autors andorrans que es va viure al llarg dels tres dies del saló, i que precisament, els artistes del Principat «s’han de cuidar i mantenir». Perquè malgrat que el saló sempre presenta a personatges tant forans com d’Andorra –ja que als països veïns «també tenim molta qualitat»–, és molt important poder comptar amb artistes del país, com David Arrabal, Txema-Díaz o Carol Garrido, entre altres. 
 
En relació a les activitats, Pieras va explicar que entre les de més èxit es va trobar el primer Concurs Nacional de Cosplayer a Andorra, organitzar per l’Associació Frikis Andorra.
 
Balanç positiu / En general, Pieras va destacar que el balanç del saó d’aquest any ha estat «molt positiu», i que malgrat que diumenge hi va haver la celebració de Sant Jordi, «molta gent es va apropar fins a la Massana Còmic». D’altra banda, el president va remarcar que ja són 21 les edicions que porten organitzant i que de cara a «la nova dècada que ens espera, intentarem fer més novetats i coses diferents perquè segueixin venint visitants d’arreu, perquè el saló ja és un esdeveniment internacional». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT