PUBLICITAT

Escaldes acull la mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut

Aquest mes va accedir al Principat 332.465 turismes menys

Tomàs i Pedra en la roda de premsa per presentar la mostra, ahir.
Tomàs i Pedra en la roda de premsa per presentar la mostra, ahir. | ANA / M.F.
Escaldes-Engordany acollirà el pròxim 6 i 7 de maig la primera Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut (Tamis) que té com a finalitat donar a conèixer el potencial i l’oferta que té el Principat en aquests sectors. En un primer moment, la proposta va néixer del comú d’Escaldes-Engordany, però també s’hi han sumat la resta de comuns, Andorra Turisme, Vallnord, Naturlàndia, el Palau de Gel i una quinzena d’empreses tant dels sectors de l’esport com de l’alimentació saludable. La mostra es fa en temporada baixa i, en aquest sentit, es vol analitzar quina acollida té. 
 
La consellera de Promoció Econòmica d’Escaldes-Engordany, Sandra Tomàs, i la directora de màrqueting d’Andorra Turisme, Noemí Pedra, van coincidir que ara per ara aquesta mostra està pensada per al públic nacional, però que més endavant podria buscar l’entrada de visitants.

En aquest context, Pedra va posar en relleu que el món del turisme actiu, muntanya i saludable està en creixement. Per això, de cara el futur es contempla obrir la mostra a l’exterior, segons l’ANA.

Per la seva part, Tomàs va manifestar que aquest any la proposta es fa «des de la humilitat» i en clau interna, però que més endavant s’aniran afegint altres propostes. 

Andorra Turisme va destacar que en l’edició d’enguany la promoció es farà a través de les xarxes socials i la newsletter de l’entitat, però en el futur es planteja fer altres accions de promoció per atreure visitants. L’entitat ha destinat 5.000 euros en preparar la primera edició de la mostra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT