PUBLICITAT

Andorra la Vella

Les factures de FEDA es podran pagar fent un ‘clic’

Els clients de la parapública podran fer abonaments mitjançant un sistema similar a un TPV virtual

Per Iván Moure

Moles (FEDA), Fonolleda i Segura (BSA) a la presentació de l’acord, ahir.
Moles (FEDA), Fonolleda i Segura (BSA) a la presentació de l’acord, ahir. | ANA / M. B.
Banc Sabadell Andorra ha llençat al mercat el PayLink, un nou sistema de pagament que permet pagaments immediats, les 24 hores al dia i els 7 dies de la setmana. Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) s’ha vist atret per aquesta eina que permet les empreses adreçar-se als seus clients via correu electrònic o SMS per cobrar factures o bestretes d’una forma àgil, segura i immediata i a l’afectat, l’estalvia haver de trucar al banc o presentar-te a l’oficina de rigor que obliga a un desplaçament. I el temps és or. A través del mòbil, la tauleta o l’ordinador, qualsevol ciutadà pot fer un pagament al moment. No importa si estàs a Andorra o a l’altra punta del món, si són les tres de la matinada o si estàs afiliat a una entitat bancària estrangera… «La qüestió és facilitar aquesta gestió, i PayLink permet una interacció més ràpida», argumenta el director general de l’entitat bancària, Josep Segura.
 
Per fer servir aquesta plataforma, que no és més que una mena de TPV virtual i complementari amb els ja assentats al mercat, no cap instal·lar cap aplicació ni adreçar-se a cap web. El 'modus operandi' de Feda serà el d’enviar un mail o un missatge amb, per exemple, la factura del mes de torn, i un link que t’envia directament al moment de fer la transacció. Cal introduir el número del compte corrent des del qual es vol fer el pagament i acceptar. Un maldecap menys. 
 
L’únic que s’ha de tenir en compte és que aquesta gestió és 100% automàtica, sense cap acció humana al darrere. Així que en cas de consulta, aquest no és el canal adequat: «Per a això ja tenim un canal d’atenció al client que també funciona a totes hores», aclareix el màxim exponent de FEDA, Albert Moles.
 
Banc Sabadell vol assentar aquest nou producte a tot el Principat sota el reclam de què és útil «per a qualsevol tipus d’empresa», sigui un transatlàntic dels negocis o una botiga de barri, alhora de gestionar el cobrament de rebuts. Mentrestant, a FEDA, esperen treure profit del PayLink a partir de l’1 de maig vinent.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT