PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Detingut un veí de la Seu per fugir d’un control

El conductor transportava tabac de contraban valorat en 9.000 euros

Per EL PERIÒDIC

El vehicle intervingut dilluns passat.
El vehicle intervingut dilluns passat. | GUÀRDIA CIVIL
Efectius de la Guàrdia Civil van detenir dilluns passat un veí de la Seu d’Urgell de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat vial, danys a un vehicle oficial i desobediència. Durant la intervenció els agents també van intervenir tabac de contraban valorat en 9.000 euros. Els fets van tenir lloc cap a les nou del vespre al terme municipal d’Alàs i Cerc.
 
Els fets / Els fets van ocórrer en el marc d’un control rutinari, quan els agents de l’autoritat van detectar un vehicle marca Seat Toledo conduït per una persona amb antecedents. Després d’intentar fer aturar el cotxe a través de senyals acústics i visuals, el conductor en va fer cas omís, provocant danys al vehicle oficial i accelerant la marxa per fugir del control.
 
En arribar a una rotonda, el detingut va decidir circular en sentit contrari, posant en risc la seva vida i la d’altres usuaris de la via. Diversos conductors van haver d’apartar-se violentament de la seva trajectòria. 
 
El conductor, en veure que no podia escapolir-se en cotxe, va detenir el vehicle en un camí del terme municipal d’Alàs i Cerc i va intentar fugir a peu, acompanyat pel copilot. La Guàrdia Civil no el va poder detenir en aquell moment a causa de les característiques orogràfiques del terreny.
 
Un cop es va inspeccionar el vehicle es va localitzar a dins un veí de 26 anys de la Seu, amagat en els seients posteriors, així com 2.000 paquets de tabac de contraban de diverses marques valorats en 9.025 euros. Després de les gestions pertinents per localitzar els infractors, els agents van detenir dimarts a les onze del matí el conductor, que va passar a disposició de l’autoritat judicial. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT