PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rosa Ferrer, excompanya política de Jordi Cinca, s’uneix a l’acusació contra el ministre en el cas Orfund

Samarra acusa a Cinca i Terren d’un presumpte delicte d’administració deslleial, d’apropiació indeguda i de blanqueig de capitals.

Per L.R.

| TONY LARA
L’acusació particular contra l’actual ministre de Finances, Jordi Cinca, en el cas Orfund suma representants. Segons ha pogut saber EL PERIÒDIC, l’advocada i excompanya política del demòcrata, Rosa Ferrer, s’ha afegit a la representació legal de l’expresident d’Orfund, Joan Samarra, en el marc de la querella presentada contra el qui havia estat un dels responsables executius de la companyia fonedora d’or i actual ministre de Finances i portaveu del Govern, Jordi Cinca, i contra l’empresari espanyol i també executiu de la societat, Manuel Terren. Així, doncs, i tal com els lletrats ja han notificat davant del Tribunal de Corts, Alfons Clavera i Rosa Ferrer són la nova defensa de Samarra.

L’expresident de l’empresa amb seu a Ordino acusa els dos querellats d’un presumpte delicte d’administració deslleial, d’apropiació indeguda i de blanqueig de capitals que suposadament haurien comés entre 1997 i 1999.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT