PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre equips tricolors, amb opcions de superar la lligueta al TIM Andorra

El TIM Andorra ocupa gairebé tots els pavellons del Principat durant el pont

Per El Periòdic

Un dels partits del TIM Andorra disputat ahir al Poliesportiu.
Un dels partits del TIM Andorra disputat ahir al Poliesportiu. | Maricel Blanch
Quatre dels set equips andorrans que participen a la desena edició del TIM Andorra tenen opcions de superar la lligueta inicial que s’ha disputat aquest cap de setmana i guanyar-se un lloc a la fase final, que es disputa avui.

 
Tan sols l’equip de l’infantil masculí de la lliga 1, un de l’infantil femení de la Lliga 3 i un del mini masculí de la 1 queden automàticament sense opcions d’acabar entre els dos primers. Per contra, s’han guanyat de manera segura el bitllet el mini masculí de la Lliga 5, que ha guanyat els tres partits i el premini masculí de la Lliga 2, que n’ha vençut dos i avui al matí juga el tercer. També a falta d’un partit, mantenen opcions de classificació l’infantil masculí de la lliga 3 i el premini masculí 1, tots dos amb un bagatge d’ un triomf i una derrota.
 
El TIM Andorra finalitza avui amb alguns partits que falten de la lligueta inicial i, els dos primers de cada grup afronten les semifinals, els guanyadors de la qual es juguen el títol. Així doncs haurà estat una edició que, amb 176 equips en competició –rècord absolut d’una de les competicions més potents que hi ha en el panorama europeu–, comptabilitzarà més de 500 partits que han requerit utilitzar gairebé tots els pavellons que hi ha al Principat.
 
No haurà estat estrany, doncs, veure famílies i/o equips sencers passejant pels carrers amb el seu xandall, ja que segons calcula l’organització –Mate Esports–, es calcula que han vingut gairebé 3.000 esportistes i tècnics i 2.000 acompanyants més, que han permès fer ple a la majoria dels hotels del país. Tal és el caixet que ha adquirit el TIM, que aquest any fins i tot ha estrellat el marcador online en directe i les actes digitals amb les estadístiques.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT