PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El premini B obté l’única victòria local al TIM Andorra

S’imposa de forma clara en tots els partits, tant a la fase de grups com la final

Per EL PERIÒDIC

Un dels partits que es van disputar al torneig.
Un dels partits que es van disputar al torneig. | Maricel Blanch
El TIM Andorra va portar al país 176 equips, permetent que es disputessin més de mig miler de partits en 22 pistes de joc repartides al llarg del Principat. Van disputar-la fins a set seleccions andorrans, una de les quals, la premini masculina B, va aconseguir guanyar la seva categoria.
 
Durant tres dies el bàsquet de base va dominar el panorama esportiu al país, amb tot un rècord de participació, sumant quaranta equips més que l’any passat. De les 21 lligues que van disputar-se, la selecció d’Andorra B es va imposar en premini masculí, guanyant la final de manera molt clara a l’AE Liceo Francés Barelona per 15-64. Al descans ja dominava per un contundent 2-37. El conjunt del Principat va ser molt superior a tots els rivals que va trobar-se. Va quedar primer de grup guanyant els tres partits que va disputar: Sant Ignasi 2 (81-21), la Salle Bonanova (20-93) i Escola Pia Granollers Blanc (101-12).
 
Qui va fregar els llocs de podi va ser la selecció B en mini. Va ser quarta perdent el matx pel tercer lloc amb la Salle Bonanova (37-39). També va obtenir la mateixa plaça el premini A, caient amb el Virolai per (45-35). A la sisena posició va concloure l’A en mini després de perdre amb l’AB Bufalà 1 (39-46) i l’infantil B amb el CB Vilassar de Mar Negre (23-41). En infantil, el masculí A va ser setè al vèncer a l’AB Vendrell 1 (32-29), i el femení A a l’EEM Castellví de la Marca (31-35). La competició va comptar amb quasi 3.000 jugadors i entrenadors, i 2.000 acompanyants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT