PUBLICITAT

Andorra La Vella

La 28a Trobada Empresarial parlarà del «marc canviant»

L’organització espera poder traslladar les reunions al Principat en un futur

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la 28a Trobada Empresarial al Pirineu, ahir.
Presentació de la 28a Trobada Empresarial al Pirineu, ahir. | ANA / M.B.
la 28a Trobada Empresarial al Pirineu se centrarà en temes de geopolítica, economia d’impacte i intel·ligència artificial. La jornada tindrà lloc els propers 15 i 16 de juny a la Seu d’Urgell i es realitzarà sota el lema Estratègies per a un marc canviant. Segons informa l’ANA, entre els objectius de la trobada es troba aconseguir la satisfacció dels assistents amb ponències «de qualitat i l’elevat nombre de participants», ja que en les darreres edicions han rondat les 600 persones, sent andorrans un 15% dels assistents. Així mateix, des de l’organització van destacar ahir la implicació de la societat andorrana en aquestes sessions, i no descarten que en algun moment la jornada es pugui celebrar al Principat, tot i que el president de la trobada d’empreses, Vicenç Voltes, va reconèixer que és molt difícil posar una data perquè l’actual ubicació compleixi els requisits necessaris i les apostes són a mitjà i llarg termini. 
 
Les inscripcions per poder participar en la reunió empresarial s’obren demà i el preu és de 800 euros amb allotjament, 700 euros sense allotjament i 400 euros per als menors de 35 anys.
 
Suport i apropament a la UE / Crèdit Andorrà dona suport a les jornades des de l’any 2006. Ja que, segons va destacar el seu conseller delegat, Josep Peralba, sempre ha cregut que calia la interacció entre empresaris andorrans i espanyols. A més, va matisar que aquestes relacions guanyen sentit amb la situació d’acostament d’Andorra cap a la UE i va puntualitzar que les empreses han d’aprofitar l’oportunitat del nou paradigma amb talent, vocació internacional i el factor tecnològic. 
 
En relació a les negociacions amb la UE, Peralba confia que l’acostament a Europa sigui positiu per a Andorra «si som capaços de negociar coses de valor per a les dues parts». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT