La cursa 10K preveu rècord de participació

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Driss Lakhouaja, en una competició d'aquest any. Foto: EL PERIÒDIC

La cursa 10K que es disputarà el pròxim 3 d'octubre preveu un rècord de participació des que fa cinc anys va substituir la Mitja Marató. Les darreres dues edicions va rondar els 140 o 150 participants, xifra que s'hauria de superar tenint en compte que a falta de tres setmanes hi han 90 inscrits gràcies a que formarà part del Campionat d'Andorra i que s'ha fet una promoció amb antelació a internet.

Encara no hi han convidats estrella confirmats però segons va assegurar ahir el president del Club d'Atletisme Valls d'Andorra, Víctor Cunill, s'han establert contactes amb el vigent campió, Pol Guillén (Barça), el seu company d'equip Jordi Comas --segon fa dos anys-- i un altre il.lustre en aquesta cursa com és el marroquí Driss Lakhouaja (Associació Atlètica de Catalunya). Aquest any també guanyarà en nivell la categoria femenina, ja que de nou es vol portar a Marisa Villanueva --defensora del títol-- i la portuguesa Mònica Rosa, corredora que acaba de córrer la marató de Barcelona i que té una marca en els 10.000 metres d'uns 32 minuts, temps que la faria favorita.