PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ingressat a l’UCI després de bolcar a prop del Túnel de les Dos Valires

Un motorista de 17 resulta ferit greu en un accident a Escaldes

Per EL PERIÒDIC

Els policies treballen a la rotonda de la Massana del túnel de les Dos Valires on va tenir lloc l’accident, ahir.
Els policies treballen a la rotonda de la Massana del túnel de les Dos Valires on va tenir lloc l’accident, ahir. | ANA / M.V.
Un home de 31 anys va resultar ferit greu ahir al matí després de patir un accident de circulació a la rotonda de la Massana del túnel de les Dos Valires. L’acompanyant, una dona de 29 anys no resident, també va resultar ferida lleu. Segons van informar des de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, l’home es troba ingressat a l’UCI amb policontusions greus, mentre que la dona continua en observació.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 7.30 hores quan per circumstàncies que es desconeixen, el vehicle amb què viatjaven, un Fiat Panda amb matrícula d’Andorra va bolcar. A conseqüència d’això, els ocupants del vehicle van quedar atrapats i els bombers van haver d’excarcerar el cotxe per poder-los alliberar, segons va informar l’ANA.

D’altra banda, aquest dijous al vespre es va produir un altre accident, en aquest cas prop de la rotonda de la sortida d’Escaldes-Engordany en direcció a la Massana. Els fets van passar cap a tres quarts de deu del vespre quan un motorista de 17 anys i resident al Principat, que circulava en direcció a Escaldes-Engordany, va perdre el control de la motocicleta i es va estavellar poc abans d’arribar a la rotonda de l’inici de l’avinguda Fiter i Rossell. El noi va patir una fractura de fèmur greu i, després de rebre les primeres atencions a l’hospital andorrà, va ser traslladat en helicòpter a l’hospital de Sant Pau de Barcelona.

Tal com va informar la policia, es dona la circumstància que el menor circulava amb una motocicleta, una Honda VF750, que no es pot conduir fins a l’edat de 18 anys a causa de la seva alta cilindrada. Per aquest motiu, un cop es recuperi de les lesions, la policia tirarà endavant l’atestat pertinent per tal de sancionar-lo.

Finalment, ahir també va tenir lloc un accident entre una furgoneta Fiat Fiorino i una motocicleta Honda 250 Foresight, tots dos vehicles amb matrícula del Principat. A causa del xoc, la conductora de la motocicleta, una resident de 61 anys, va resultar ferida. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT