PUBLICITAT

Nou programa de música tradicional a RàdioSeu

L’espai mensual, dirigit i presentat pel músic urgellenc Ivan Caro, s’emetrà cada segon dimecres de mes

Ivan Caro.
Ivan Caro.
RàdioSeu estrena demà, a les 19.05 hores, Canal Baridana, un programa sobre música tradicional, dirigit i presentat pel músic urgellenc Ivan Caro. L’espai es podrà escoltar una vegada al mes al 107.2 FM i a www.radioseu.cat, tot i que, un cop s’emeti en directe, també estarà disponible a l’apartat de Ràdio a la carta de la pàgina web de l’emissora.
L’objectiu de Canal Baridana, que compta amb la col·laboració de l’Escola Folk del Pirineu, és donar a conèixer la música d’arrel catalana i d’altres indrets. Així mateix, Caro assenyala la intenció de difondre les activitats que s’organitzen a la Seu i el Pirineu relacionades amb la cultura popular, «per atraure-hi més públic».
L’espai musical inclou la presentació de novetats discogràfiques folk, a més d’entrevistes a músics, organitzadors de festivals o promotors de nous projectes, entre d’altres. En un dels apartats es fa un repàs a l’agenda cultural i, finalment, cada programa recorda la música tradicional dels anys 70, 80 o 90, a través de la secció Escoltant el passat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT