PUBLICITAT

Tenerife

Joan Vinyes pren part per primer cop al Ral·li d’Adeje

És la tercera etapa del Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt

Per EL PERIÒDIC

Vinyes, en un dels trams del Ral·li illes Canàries.
Vinyes, en un dels trams del Ral·li illes Canàries. | Fotoesport
Joan Vinyes continua competint a les illes Canàries al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA). Participa a partir d’avui al Ral·li Vil·la d’Adeje, en la que serà la primera vegada que competeix a Tenerife, que suposarà que s’hagi d’adaptar juntament amb el seu copilot, Jordi Mercader, a un recorregut del qual no tenen referències in situ.
 
Tot i aquesta circumstància, l’andorrà és optimista de cara a obtenir un bon resultat al volant del Suzuki Swift R+. «En aquesta ocasió comencem de zero», exposava Vinyes abans de realitzar els reconeixements, aprofitant cada quilòmetre per «familiaritzar-nos amb les carreteres de l’illa». Després de les bones sensacions pel pas pels ral·lis de Sierra Morena i illes Canàries, «la nostra intenció és aquesta, continuar al capdavant de la categoria N5, a més de seguir acumulant punts per a les provisionals del CERA, individual i marques. Estem convençuts que serà complicat pels detalls esmentats, als quals cal afegir la climatologia que a les Canàries és molt variable i difícil de predir».
 
Aquesta tarda es disputa la primera etapa de la prova tinerfenya i demà al matí s’iniciarà la segona. Els participants hauran d’afrontar un recorregut total de quasi 600 km, amb 191,78 km de velocitat. Hi ha 12 especials cronometrades, de les quals la meitat són diferents. Els trams són Fasnia-Arico (14,4 km), Granadilla (11,1 km), San Miguel (23,4 km), Adeje BP (11,3 km), Santiago del Teide (28,8 km) i Atogo BP (6,8 km).
PUBLICITAT
PUBLICITAT