PUBLICITAT

Venècia

Inauguració a Venècia del ‘Murmuri’ d’Eve Ariza

La ministra de Cultura, Joventut i Esports destaca «el caràcter monumental i la càrrega emocional» de la proposta andorrana

Per EL PERIÒDIC

Eve Ariza posa a lloc la seva obra 'Murmuri'
Eve Ariza posa a lloc la seva obra 'Murmuri' | SFGA
El pavelló andorrà a la 57a Biennal de Venècia es va inaugurar ahir a la tarda amb la instal·lació artística Murmuri, d’Eve Ariza. La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va assistir a l’acte, on va destacar «el caràcter monumental i la càrrega emocional» de la proposta andorrana. Des de dimecres, més de 500 persones ja han visitat el pavelló d’Andorra.
 
Gelabert va afegir que la presència del Principat a la Biennal de Venècia és la culminació de mesos d’intens treball d’Ariza, que ha elaborat minuciosament les gairebé 10.000 peces de ceràmica que componen la instal·lació. Un projecte, en paraules de la ministra, «que ens convida, a partir de materials orgànics, a reflexionar des de la serenor i la tranquil·litat».
 
Ariza es va expressar satisfeta amb l’evolució de l’obra i la seva culminació en la instal·lació al pavelló. La comissària de l’exposició, Míriam Ambatlle,va ressaltar «la força comunicativa de l’obra i el missatge humanista que ha perseguit l’artista durant tota la seva trajectòria». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT