PUBLICITAT

Andorra la Vella

Toca festa al Poliesportiu

El BCA es retroba amb l’afició ja com equip de play-off en la visita del totpoderós Madrid i sense res en joc

Per Iván Moure

Colom, Burjanadze i Nacho Martín, ahir en la visita a la marató de donació de sang a la sala Àgora del Comú d'Andorra la Vella.
Colom, Burjanadze i Nacho Martín, ahir en la visita a la marató de donació de sang a la sala Àgora del Comú d'Andorra la Vella. | Maricel Blanch
Demà es disputarà la darrera jornada de la fase regular de la Lliga Endesa i el BC MoraBanc Andorra  rep el Reial Madrid al Poliesportiu. Podia haver estat tranquil·lament un partit dramàtic per als tricolors en la lluita per eludir el descens, però després de set mesos de competició, serà el partit que tothom hauria somiat: sense res en joc i amb l’equip que dirigeix Joan Peñarroya ja classificat per jugar els play-off pel títol.
 
Així que toca festa al Poliesportiu (18.00 hores). És el partit indicat perquè l’afició tricolor es retrobi amb la plantilla i el cos tècnic i els tributin l’ovació que mereix per la gesta d’acabar entre els vuit primers, materialitzada dimecres gràcies a la derrota del Bilbao a Baskònia i malgrat la derrota contra el Betis. 
 
També és el partit indicat per assaborir la visita de tot un Reial Madrid sense cap pressió més gran que la de demostrar-li al –també matemàticament en guanyar dijous contra la Penya– campió de la fase regular que el Poliesportiu és un fortí, dels més difícils de derrocar a l’ACB, on els tricolors han guanyat 14 dels 15 partits que hi ha disputat. I per últim, és el partit indicat per saber què li espera a Navarro i companyia en la primera eliminatòria dels play-off, els quarts de final, que serà també contra el conjunt que entrena Pablo Laso, al millor de  tres partits a disputar el 24 de maig, el 26 i el 28 si s’escau.
 
El Madrid, sense Llull? / El cert és que el Reial Madrid va voler avançar el partit de demà amb l’objectiu de guanyar temps per preparar el partit de semifinals de la Final Four del pròxim divendres contra el Fenerbahçe però no li han permès i segons As vindrà amb diverses baixes de pes. Apunta el rotatiu espanyol que aquests són Sergio Llul, Ayón i Randolph, que es queden a la capital espanyola. D’altres no habituals com Radoncic i Thompkins sí que viatjaran al Principat, sense descartar alguna altra sorpresa.
 
Per al MoraBanc no hi serà Beqa Burjanadze, que continua treballant dur en la seva recuperació per poder estar a punt per als play-off i que s’afegeix a la ja coneguda de Nacho Martín. La resta, si no hi ha cap ensurt d’última hora, estan bé i a disposició del tècnic.
 
Des del club tricolor asseguren que una de les millors temporades tot i que no hi ha res en joc a nivell de classificació. Serà un tast del que li espera als quarts de final del play-off, un partit per mesurar com arriba el Madrid al tram decisiu de la temporada i, d’altra banda, per no perdre el ritme de competició tenint en compte que fins l’inici dels play-off pel títol caldrà esperar deu dies.


Els socis no pagaran entrada al partit de play-off contra els blancs
 
El BC MoraBanc Andorra va anunciar ahir que els socis no hauran de pagar res per veure el segon partit dels quarts de final del play-off pel títol, que es disputarà el divendres 26 de maig al Poliesportiu. Es tracta, d’una banda, d’una decisió a través de la qual el club busca que els seus abonats sentin el benefici de tenir aquest carnet i de l’altra, de continuar consolidant la massa social que té i fins i tot augmentar-la de cara a futures campanyes.
 
Per a la resta de la gent, les tarifes seran premium, les que s’apliquen en la fase regular quan ve el Barça o el Madrid. És a dir, els preus seran de 20, 30 o 40 euros en funció de la zona al pavelló, enlloc dels 15, 20 o 30 d’un partit normal.
 
Per anar a Madrid, no hi ha prevista cap planificació perquè caurà entre setmana tant el primer i el tercer partit.
 
En el supòsit de que el MoraBanc eliminés el Madrid, a una hipotètica semifinal i final, la situació canvia. Llavors sí que hauria de passar tothom per taquilla, tot i que el club que presideix Gorka Aixàs té clar que els preus per als socis serien reduïts, de 10 o 15 euros en funció de la zona, i amb la possibilitat de poder agafar l’entrada a la seva localitat habitual de la fase regular si compra les entrades a la seu del club abans de l’últim dia de tancament de les oficines abans del partit en qüestió. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT