PUBLICITAT

Licitació d'obres a la xarxa viària per un import de 560.000 euros

  • Un dels treballs és la fase d'estabilització del Roc del Quer de Canillo
  • Concessió de cinc beques d'ensenyament superior per 26.000 €
P.G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Estructura construcció de la doble rotonda a la sortida del túnel dels Dos Valires, a Encamp. Foto: TONY LARA

El Consell de Ministres va aprovar ahir la licitació de diverses obres públiques i d'arranjament de la xarxa viària per un valor de 560.000 euros. S'han licitat els treballs de control de qualitat de l'eixamplament del tram entre la Valira Nova i la desviació d'Encamp, de la rotonda de la CG3 a la sortida d'Escaldes-Engordany, i del desdoblament de la CG3 entre el carrer Josep Viladomat i l'avinguda del Pessebre de la mateixa parròquia. També s'ha licitat la fase II de les obres d'estabilització del Roc del Quer de Canillo.

A aquestes obres s'han d'afegir les aprovades amb un crèdit extraordinari, el passat divendres, que amb 483.000 euros, suposa l'inici dels treballs d'arranjament en 12 actuacions de carreteres secundàries. En concret són les carreteres del Coll d'Ordino, la d'Anyós, la de Fontaneda, la Comella, el Forn de Canillo, la d'Engolasters, la dels Cortals d'encamp, la de La Peguera, La Rabassa, la de Comallempla (prop de l'arribada de l'estació d'Arinsal), la del Puiol del Piu i la carretera general de Pal. Les intervencions que cal fer en els murs de Comallempla, Puiol del Piiu i la de Pal, donat el seu volum, són els que tindran un termini d'execució més llarg.

D'altra banda, el Consell de Ministres d'ahir també va aprovar concedir cinc beques d'ensenyament superior per un valor de 26.000 euros i una subvenció a l'escola universitària d'infermeria que ascendeix a 54.000 euros.

Altres, infraestructures viàries com és la doble rotonda de sortida a la part d'Encamp del túnel dels Dos Valires, ha iniciat l'estructura de dalt, com es veu a la foto.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT