PUBLICITAT

La Massana

La tercera edició del Vide Dressing dobla les vendes

El certamen s’ampliarà i hi haurà dues edicions l’any: primavera i tardor

Per El Periòdic

El mercat de moda de segona mà Vide Dressing de La Massana
El mercat de moda de segona mà Vide Dressing de La Massana | Comú de la Massana
Aquest cap de setmana s’ha realitzat a La Massana la tercera tercera edició del Vide Dressing, dos dies de mercat de segona mà per comprar peces de roba molt especials a preus assequibles.

El certamen tancat les seves portes amb un balanç molt positiu per part de les paradistes, que asseguren que han tingut el doble de guanys que en la passada edició, en el cas de les que repeteixen experiència. També les que hi han participat per primer cop, com la bloguera Txell Flores, de Punkarrillas, estan molt satisfetes amb el resultat i afirmen que repetiran en l’edició de la tardor.  «Estem molt satisfets amb el resultat del mercat, perquè hi ha hagut més vendes i tant les paradistes com el públic han sortit molt contents», va explicar ahir la responsable de Dinamització del Comú de la Massana, Emma Jiménez.

Justament, i gràcies a aquest bob balanç, una de les novetats és que el mercat s’amplia i oferirà a partir d’ara dues edicions: una a la primavera i l’altra a la tardor.

A més, també s’ha ampliat a tot el cap de setmana, cosa que ha repercutit en les vendes, ja que el moment de màxima afluència va ser durant el matí, sobretot dissabte. De fet, hi havia gent esperant l’obertura del mercat, a les 11 h del matí.

Tant les responsables dels estands com el públic han valorat molt positivament els canvis introduïts enguany per millorar la imatge del mercat. D’una banda s’han unificat els expositors per oferir una imatge homogènia i d’altra banda s’ha utilitzat mobiliari i objectes de Carisma per decorar cada espai i crear petits racons personalitzats.

D’altra banda, els tres tallers proposats –fons d’armari, bijuteria i customització de roba- han tingut una gran acceptació.

El Vide Dressing s’emmarca dins les accions de dinamització plantejades al Pla de Reactivació del Comerç i el Turisme del Comú de la Massana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT