Manresa

L’FC Andorra venç a Manresa i se situa a un punt del líder

Un gol de Cristian al minut 79 manté intactes les opcions de lluitar per l'ascens

| FCA
L’FC Andorra va aconseguir ahir tres punts d’or al camp del Manres que l’acosten a un punt del líder Horta.

Un valuós gol de Cristian Martínez al minut 79 va acabar amb la igualada inicial en un partit d’aquells de batalla, de deixar el peu, de saber patir, amb poques ocasions i per tant, gols però farcit de targetes fruit del joc al límit. Els tricolors van veure fins a vuit de grogues, dues d’elles a un Josele Aguilar que va veure la segona al minut 87.

Llavors, però, els locals ja estaven jugant amb nou homes. Romans Carrillo havia vist la targeta vermella directa al minut 67 i Albert Garcia al 84.

Aquest triomf, que posa fi a una ratxa de quatre partits sense guanyar, manté l’equip que dirigeix Emili Vicente en la tercera posició, però ara a tan sols un punt del líder, un Horta que sorprenent va caure per 2-3 davant del seu públic contra el penúltim classificat, l’Avià. Empatat amb els tricolors i també a un punt del líder hi ha el Sants, que va vèncer 0-4 a Ripollet.