La nova Andorra de Koldo s'estrena amb derrota a Islàndia

• Àlex Martínez, Emili, Mejías, Sebas i Marc Garcia debuten amb la samarreta tricolor
REYKJAVÍK

29052010 andorra seleccio 2
Manolo Jiménez disputa una pilota dividida amb Txevtxenko en l'anterior fase mundialista, al novembre contra Ucraïna al Comunal. Foto: ONA MORANTE
La nova era de Koldo Álvarez com a seleccionador ha començat amb una excessiva derrota per 4-0 contra Islàndia, a l'Estadi Laugardalsvollür de Reykjavík. El primer amistós de preparació per al Preeuropeu del 2012 ha servit perquè Àlex Martínez, Emili, Mejías, Sebas i Marc Garcia debutin amb la samarreta de l'absoluta tricolor i per veure els primers resultats del nou esquema tàctic de 4-2-3-1.
L'alineació d'inici va ser: José Antonio sota els pals; Escura, Fernando Silva, Emili i Rubio en defensa; Márcio i Ayala de pivots; Manolo, Sergio i Marc Pujol al mig del camp i Sebas en punta.
La disciplina tàctica del combinat nacional va quedar patent en la primera part, a la qual per estones José Antonio es va mirar la pilota de lluny, tot i que la defensa va funcionar fins que al minut 35 Fernando Silva va tocar una pilota amb la mà que va significar penal i l'1-0.
Als cinc minuts de la represa va arribar el segon gol, per una errada de marcatge a pilota aturada i en els últims minuts (84 i 87) de penal i de nou a pilota aturada, va arribar la sentència.
Koldo va manifestar després del matx: "Queda molt camí per recórrer fins al setembre. No puc estar content perquè jugant bé no ens poden marcar quatre gols".