El Sant Julià venç als penals

Suma el primer títol del seu palmarès en una final disputada on porta la iniciativa en el marcador

Per JOAN JOSEP BLASCO

Passada de Jorge en la final disputada ahir al pavelló dels Serradells.
Passada de Jorge en la final disputada ahir al pavelló dels Serradells. | Maricel Blanch
Primer títol per al SAE Sant Julià. Li donava l’etiqueta de favorit al seu rival en la final al Memorial Canut, l’FC Encamp, que tenia l’opció de fer el triplet. El partit va tenir tensió i després de l’empat a quatre amb què acabava el temps reglamentari a la tanda de penals s’imposava per 6-7.

El primer en marcar era l’Encamp, mitjançant Barbosa, recollint un rebuig en curt del porter a xut de Marçal. Els lauredians capgiraven el marcador. Da Cunha materialitzava l’empat en un contraatac a passada de Llamas i Aitor feia el segon amb una ramatada ajustada en un llançament de banda. Àlex Férriz interceptava la pilota al mig de la pista per tornar a posar la igualada amb un potent tir. Al darrer minut abans del descans Llamas marcava el tercer, a porteria buida, amb assistència de Jorge.

A la represa el porter lauredià, Palau, veia al seu homònim encampadà avançat i marcava des de la seva porteria. Amb Marçal de porter-jugador, Palau ho va intentar de nou aquest cop sense oposició, però la pilota anava al travesser. L’Encamp va reaccionar. Marçal reduïa distàncies i Àlex Férriz posava l’empat, rematant tot sol al segon pal. Abans de la conclusió Jorge enviava l’esfèrica al pal. Sense pròrroga, el matx va anar directament a la tanda de penals. En els cinc primers no va fallar ningú. Palau aturava el d’Eduard. Hugo podia donar el triomf als lauredians, però la pilota anava al travesser. Després marcaven Puente i Aitor. Palau encertava amb el xut de Sergi i ell mateix s’¡encarregava de transformar el següent per donar el títol al Sant Julià.