PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà organitza una conferència sobre la zona euro

L’acte tindrà lloc el 29 de maig i anirà a càrrec de Carles Martínez Mongay

Per EL PERIÒDIC

Una de les ponències del cicle ‘Crèdit Andorrà Global Fòrum’.
Una de les ponències del cicle ‘Crèdit Andorrà Global Fòrum’. | ANA
Crèdit Andorrà organitza una nova conferència del cicle Crèdit Andorrà Global Fòrum, a càrrec de Carlos Martínez Mongay, director d’Afers Econòmics i Financers de la Comissió Europea, encarregat del seguiment de les economies i polítiques de nou estats membres.

La ponència, titulada Situació econòmica i debat institucional a la zona euro, tindrà lloc el proper 29 de maig a les 19 hores i tractarà sobre l’economia europea, les incerteses polítiques i els reptes a què ha de fer front, en un context marcat per nous escenaris com el Brexit i les eleccions anticipades al Regne Unit, la victòria del socioliberal Emmanuel Macron a França o les polítiques internacionals de Donald Trump, entre altres.

En aquest marc, després de presentar les perspectives econòmiques de primavera, Martínez Mongay analitzarà l’evolució dels principals desequilibris de l’economia europea. També debatrà les propostes de política econòmica i de reforma institucional a la UE, que inclouen l’informe dels cinc presidents, el Pla Juncker i els escenaris i les reflexions del llibre blanc sobre el futur d’Europa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT