PUBLICITAT

Andorra la Vella

Demanda de 15 anys d’expulsió per introduir 50 grams de droga

La detinguda va admetre el delicte però va dir que era per a consum propi

Per Núria Segura Insa

El passadís dels tribunals.
El passadís dels tribunals. | TONY LARA
El Ministeri Fiscal va demanar ahir dos anys i sis mesos de presó ferma per una dona, de nacionalitat espanyola, que va entrar uns 50 grams de droga al Principat, però va exposar que estaria d’acord que la condemna es pugui substituir amb una expulsió de 15 anys del Principat.
 
La jove és una resident espanyola, de 32 anys, que va ser detinguda a la frontera francoandorrana de Porta, segons el balanç de detencions setmanal de la Policia.

Segons es va explicar ahir en el judici, la jove accedia al Principat acompanyada de dues persones més. En un control rutinari, la Policia va trobar a la seva bossa diferent tipologies de drogues. En concret, 24 grams d’speed, 20 de ketamina, sis d’opi en pols i 0,6 de MDMA o èxtasi. 

Durant l’audiència que es va celebrar ahir la jove va reconèixer els fets i que eren pel consum propi. A més, també va assenyalar que aquesta droga era per compartir amb altres persones.

Per aquest motiu, el Tribunal de Corts va considerar que no era necessari que intervinguessin les proves testimonials, ja que amb la declaració de la culpabilitat de l’espanyola era suficient.

Per la seva part, la defensa es va mostrar favorable amb la petició de la fiscalia i que la pena de l’acusada sigui substituïda per  l’expulsió.
La dona va comparèixer ahir en qualitat de presa, ja que des del moment de la seva detenció es troba arrestada al centre penitenciari de la Comella. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT