PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Claudi Ribeiro es posa de nou al volant en un ral·li

Participa dissabte al Ral·li Empordà amb un Peugeot 208

Per EL PERIÒDIC

Ribeiro, a l’esquerra, i Carchat recullen un premi al Mundial de ral·lis.
Ribeiro, a l’esquerra, i Carchat recullen un premi al Mundial de ral·lis. | CeceComunicación
Les últimes temporades claudi Riberio havia realitzat les funcions de copilot. Al costat de Joan Carchat havien format tàndem un bon grapat d’anys, arribant a disputar el Mundial de ral·lis. El massanenc ara torna als orígens i canvia de posició a l’habitacle del vehicle, per ser de nou pilot. El seu retorn es produeix aquest dissabte al Ral·li Empordà.
 
Competirà el que resta de temporada amb un el Peugeot 208 1.2 de l’equip GC Motorsport en els ral·lis de Campionat de Catalunya, vàlids pel Volant RACC / Trofeu Mavisa. «La decisió de participar al Volant la vaig prendre fa més o menys un mes. Equip, cotxe, pressupost, i d’altres són coses que hem hagut d’anar solucionant sobre la marxa. La situació actual és una mica més tranquil·la i que, de ben segur, serà molt millor si aconseguim un bon resultat a l’Empordà»», assenyala Ribeiro, que es mostra optimista de cara al recorregut que es trobarà a la prova del cap de setmana: «Els reconeixements han anat molt bé i crec que hem fet unes notes molt bones. A més, l’única especial en la qual no he competit és la Ganga, les altres són conegudes des de fa temps».
 
Ribeiro compta amb Oriol Espínola com a copilot. La cita empordanesa és la segona prova sobre asfalt vàlid per a la present edició del Volant. El traçat a completar és de 205,80 quilòmetres, dels quals 54,46 són cronometrats. Les especials que es proposen són les de la Ganga (6,34 km), Santa Pellaia (8,40 km), i els Angels (15,66 km), que s’hauran de completar cadascuna en dues ocasions.
PUBLICITAT
PUBLICITAT