PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La 4a marxa popular Marc G.G. aplega més de 650 persones

La presidenta de l’associació celebra l’«èxit» de la jornada

Per ESTEFANIA GRACIA

Un moment de la 4a marxa popular Marc G.G.
Un moment de la 4a marxa popular Marc G.G. | ASSOCIACIÓ MARC G.G.
La quarta marxa popular organitzada per l’associació Marc G. G. va reunir diumenge passat més de 650 persones. Segons ha destacat aquest matí la seva presidenta, Rosa Galobardes, la jornada va ser tot un «èxit». I és que malgrat que no es van acabar de vendre totes les samarretes, els ciutadans i comerços «es van bolcar» amb la marxa, doncs «vam comptar amb més de 50 premis cedits per diferents establiments i la presència de Quelcom i d’una filmació».

La presidenta ha matisat que les samarretes que han sobrat es podran comprar a través del facebook de l’associació o de les botigues Viladomat a partir de la setmana que ve. El preu inicial «era de vuit euros amb el dorsal, però ja mirarem de vendre-les a un preu més baix i potser amb alguna bossa d’acompanyament, ja ho veurem», ha detallat la presidenta.

Properes edicions / Tot i això, Galobardes ha puntualitzat que el fet que la marxa coincidís o fos propera a altres caminades i esdeveniments esportius, com la cursa de la illa, es va notar una mica, «ja que no em tingut tota la participació que esperàvem». Per aquest motiu, l’any que ve «segurament avançarem la marxa, per no tenir tants actes concentrats».

Donar més coneixement / Per tot, la presidenta ha destacat que la voluntat és seguir endavant amb l’associació i poder «arribar cada cop a més gent». A més, «som l’única associació de dol al Principat i voltants, i és que atenem a gent de la Seu d’Urgell o Puigcerdà que contacten amb nosaltres perquè no tenen una altra entitat on anar». Per tant, «volem donar a conèixer més l’associació i que la gent que ha patit alguna pèrdua, ja sigui d’amics, familiar, etcètera, tingui present que pot acudir a nosaltres i que tindrà un acompanyament».

Actualment, l’associació compta amb uns 12 implicats i voluntaris. A banda, des de l’entitat es porten dos ponents cada any per oferir xerrades sobre el dol i es compta amb un psicòleg que ve una vegada al mes per acompanyar a les famílies. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT