PUBLICITAT

Andorra La Vella

‘Viu l’estiu 2017’ compta amb 10 activitats i 3.000 places

El comú redueix els actes i llocs disponibles en relació a edicions anteriors

Per EL PERIÒDIC

El cònsol Marc Pons, ahir.
El cònsol Marc Pons, ahir. | COMÚ ANDORRA LA VELLA
El programa d’Andorra la Vella Viu l’estiu comptarà enguany amb 3.000 places repartides en 10 activitats. Aquesta xifra representa un lleuger descens respecte l’any passat (on es van oferir 14 activitats i 3.400 places), però al mateix temps, s’han augmentat les que tenien més demanda, segons informa l’ANA.
 
El període d’inscripcions es va obrir ahir i el comú espera que quedin cobertes pràcticament la totalitat de les places ofertades. L’objectiu de Viu l’estiu és «fomentar l’estil de vida saludable a través de la pràctica de l’esport principalment, però també que les famílies puguin conciliar la seva vida familiar i laboral en el període més llarg de vacances escolars», segons va explicar ahir el cònsol menor de la capital, Marc Pons, durant la presentació del programa.
 
Les activitats / Les 10 activitats que el comú proposa perquè els més petits ocupin el seu temps d’oci aquest estiu són: la ludoteca de Santa Coloma, el casal d’infants el Llamp, les escoles esportives d’estiu, els matins esportius que inclouen el dinar, Mou-te amb McDonald’s, les colònies de l’alberg de la Comella, el campus de vòlei platja estiu 2017, el campus d’estiu de gimnàstica rítmica, l’escola de ciclisme de l’Agrupació ciclista andorrana i els cursets de natació. 
 
Ajudes socials / Les famílies que no puguin assumir el cost de qualsevol de les activitats d’estiu que ofereix el comú d’Andorra la Vella es poden adreçar al departament de Social i demanar una prestació social o un monitor d’integració. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT