PUBLICITAT

Els Veterans creen el primer torneig a Andorra

  • L'equip tricolor jugarà amb l'Organyà, Montblanc, Mateille, Puigcerdà i Coll de Nargó en una competició amb perspectives de futur
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Talín, Sangrà i Marín en la presentació del torneig, ahir. Foto: COMÚ D'ESCALDES

L'Associació de Futbol de Veterans va presentar ahir el projecte del primer torneig internacional de futbol-

7 que s'oganitzarà al Principat aquest cap de setmana al Prat del Roure.

L'equip tricolor tindrà com a rivals l'Organyà, el Coll de Nargó, l'Oliympique de Mateille francés, el Puigcerdà i el Montblanc. Demà es disputarà la lligueta inicial de tots contra tots i diumenge els dos últims lluitaran pel cinquè lloc, els quatre primers les semifinals, el posterior partit de consolació i la final.

Es tracta d'una competició amb perspectives de futur que a més serveix per donar embranzida a l'Associació, segons un dels veterans com és Txato Marín "perquè necessitavem gent jove per donar continuïtat a l'entitat". De fet l'organitzador és l'ex jugador del BP i actual entrenador del Puigcerdà Talín, que ha entrat en el grup juntament amb altres joves com Blázquez, Juli Fernández, Emiliano, De la Rosa, Paquito o Xavi Solà i que estan cridats a dur el pes que en el seu dia van assumir els Melero, Hidalgo, Valverde, Lucendo... Ara mateix són 40 membres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT