PUBLICITAT

La Federació replica Blasi amb duresa i ironia

  • Esports li ha reduït la subvenció anyal de 49.000 euros a 24.500
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una competició de tir al camp de la Rabassa, aquest any. Foto: TONY LARA

Les declaracions de Manel Blasi en explicar la reducció en un 50% per cent de la subvenció del 2010 per a la Federació de Tir (FAT), que ha passat de 49.000 euros a 24.500. El secretari d'Esports de l'Estat va excusar la dràstica retallada així: "Ara té molt poques llicències en competició. De 15 a 20 i a més són de gent gran. S'ha reconduït la mala situació econòmica que tenia però no hem vist cap projecte de futur ara que es tanca el camp de la Rabassa".

Aquestes paraules han sentat de la pitjor manera a la junta directiva de l'entitat, que ahir va replicar amb duresa i ironia mitjançant un comunicat amb nou punts.

En el primer accepten, "perquè som gent gran", la retallada "per ajudar a retallar en un 50,69% el pressupost de la secretaria d'Esports". Al segon l'acusa de discriminar econòmicament només a les federacions olímpiques a més del COA. Al tercer indica que tenen "494 federats". Al quart recorda que en 4 anys han eixugat un deute de 143.000€ i que per això no han pogut promocionar el seu esport. Al cinquè afirma que s'ha fitxat un entrenador per un grup jove de tir de precisió. Al sisè incideixen en que la FAT no podrà enviar tirados a competicions importants per culpa del sistema d'ajudes recordant que l'any passat els dos que van fer la Copa del Món i els Jocs Mediterranis van rebre un ajut del COA de 567 euros tots dos. El setè avancen que no saben si podran enviar Repiso als Mundials del 2012 pels diners. Al vuitè que el tancament del camp de tir obliga a més despeses per haver d'anar a entrenar a l'estranger. Al novè que cap assessor de Govern els va alertar que calia presentar un projecte per rebre la subvenció òptima. I el comiat: "Rebi el 50% de les nostres salutacions". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT