PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Strzoda serà el representant personal de Macron a Andorra

No fa ni un mes va ser escollit com a director del gabinet del president

Per EL PERIÒDIC

El nomenat representant personal del copríncep francès, Strzoda.
El nomenat representant personal del copríncep francès, Strzoda. | EL PERIÒDIC
El nou copríncep francès, Emmanuel Macron, ha nomenat com a representant personal a Andorra a Patrick Strzoda, tal com consta publicat en un decret al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publicat ahir que, de fet, és el primer que signa Macron com a copríncep. Strzoda rellevarà Jean-Pierre Hugues com a representant personal del copríncep. 
 
El nou representant personal del copríncep francès té 65 anys i, segons informa l’agència ANA, és llicenciat en dret i en anglès. Ha ocupat diferents càrrecs públics, entre els quals prefecte de diferents regions, com ara la Bretanya, i també va ser cap de gabinet de l’exministre d’Interior Bernard Cazeneuve i posteriorment director de gabinet del primer ministre, quan Cazeneuve va accedir a aquest càrrec. 

Tot just quan se l’havia nomenat prefecte de la regió Île de France, Macron el va escollir com a director del gabinet del president de la República. Va succeir no fa ni un mes i ahir Macron va reforçar la confiança que té en Strzoda en convertir-lo en la seva mà dreta com a Copríncep d’Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT