PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els hotels tanquen amb una ocupació del 54% el pont

Prop de 52.460 vehicles van entrar al Principat del 2 al 5 de juny

Per N.S.I.

Vehicles a la frontera del riu Runer.
Vehicles a la frontera del riu Runer. | TONY LARA
Els establiments d’allotjament turístic van tenir una mitjana d’ocupació del 54% en el pont de la segona Pasqua, que va tenir lloc del 2 i al 5 de juny, va explicar ahir Manel Ara, president de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA). El dia amb més afluència  de la festivitat va ser dissabte, quan les reserves van arribar fins al 74%. Durant la jornada, la parròquia que va registrar una ocupació més elevada va ser Escaldes-Engordany, on van arribar el 94% dels visitants. A l’altre costat de balança es troba Sant Julià, on el dissabte l’ocupació va ser del 54%. 
 
Ara va valorar les xifres positivament i va explicar que això es deu a què el passat cap de setmana hi va haver una competició MIC Football, per a les categories d’aleví (de 10 i 11 anys), benjamí (de 8 a 9 anys) i prebenjamí (de 6 a 7 anys). 

D’altra banda, el servei de Mobilitat va detallar que van entrar prop de 52.460 vehicles al Principat per alguna de les dues fronteres. En concret, pel riu Runer van accedir  32.815 vehicles. El dia de més afluència va ser el dissabte quan van venir al país 9.175 vehicles provinents del país veí del sud. En el cas de la frontera francesa van arribar 19.644 vehicles per aquesta festivitat. En canvi, pel Pas de la Casa el dia que van arribar més automòbils va ser diumenge, quan van entrar 6.221 vehicles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT