PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Trobada a Andorra de la cúpula de la Federació Internacional

60 membres de 30 països aborden fins diumenge unes jornades tècniques amb l’ajut de la FAM

Per El Periòdic

Jaume Esteve, president de la FAM.
Jaume Esteve, president de la FAM. | FAM
La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), amb Jaume Esteve al capdavant, espera avui l’arribada dels delegats de totes les delegacions nacionals membres de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF, en anglès), que romandran fins el diumenge al Principat amb motiu d’unes jornades tècniques que ha concertat el departament d’administració de l’ens.
 
Aquest és el màxim òrgan de control i decisió i es preveu l’assistència de 60 membres procedents de 30 països i a les reunions de treball, es prendran decisions tan importants com ara a qui se cediran els drets d’imatge o quins directius a seguiran en la propera temporada.
 
La FAM, ambaixadora / La FAM, com amfitriona de la trobada, ha preparat un programa al qual s’inclouen activitats paral·leles durant les estones lliures perquè els membres de la ISMF coneguin una mica d’Andorra, amb sortides de muntanya guiades i la possibilitat de gaudir de les aigües termals o d’altres visites culturals.
 D’aquesta manera, la FAM vol donar a conèixer els recursos d’Andorra als membres de la ISMF més enllà del que ja coneixen gràcies a la celebració de la Fontblanca, la cursa d’esquí de muntanya inclosa dins el calendari mundial.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT