PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doble quart lloc del Serradells al Campionat d’Aragó de 'sincro'

Les alevines i infantils es queden a les portes del podi

Per El Periòdic

L'equip de sincro dels Serradells, en una competició anterior.
L'equip de sincro dels Serradells, en una competició anterior. | CN Serradells
La secció de sincronitzada del Club Natació Serradells va ser convidada a participar el cap de setmana passat en la novena edició del Campionat d’Aragó, que va aplegar 15 clubs de diferents punts d’Espany, principalment la Comunitat Valenciana, Pamplona o el País Basc, a més de l’andorrà.
 
Tot i ser un club petit, segons l’equip tècnic del Serradells «es tracta d’un esport molt exigent que combina dansa i natació però els entrenaments i el treball que estan fent ha ens fa ser optimistes quant als resultats».
 
Així que a la competició per equips, tant a la categoria alevina com a la infantil, els representants andorrans van acabar quarts en la rutina, a les portes del podi.
 
Però van haver-hi altres resultats fins i tot més destacats dins les nombroses modalitats i disciplines que va aplegar a cada categoria el campionat. En figures infantil, per exemple, Ainhoa López va aconseguir la primera posició i la mateixa nedadora andorrana va ser segona a la rutina de solo infantil i tercera amb Aroa López en la rutina duo infantil. I per acabar, podi doble en rutina combo: un en aleví i un altre en infantil, amb Aroa i Ainhoa, a més de Júlia Camardons, Laia Giménez, Laia Hernàndez, Alba Garcia i Abril Hernández. Un botí satisfactori.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT