PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Alashkert torna a ser el rival de l’FC Santa Coloma a la Champions

El Sant Julià jugarà a l’Europa League contra l’Skënderbeu albanès i la UE es medirà amb l’Osijek croat

Per Iván Moure

El nou fitxatge de l'FC Lusitans, Alexandre Llovet, amb el president del club, Antonio da Silva, ahir a la seu del club.
El nou fitxatge de l'FC Lusitans, Alexandre Llovet, amb el president del club, Antonio da Silva, ahir a la seu del club. | FC Lusitans
L’Alashkert tornarà a ser el rival de l’FC Santa Coloma a la primera ronda prèvia de la Champions League 2017-2018, segons el sorteig de la màxima competició europea que es va realitzar ahir a la seu de la UEFA, a Nió. Justament el rival que no volia Richard Imbernon, qui fa uns dies va declarar als micròfons d’Andorra Televisió: «Armènia no volem que ens toqui perquè ja hem anat dues vegades. És cert que contra el Banants vam passar ronda però són rivals molt durs, un país complicat i un viatge llarg».
 
Així que la sort ha volgut donar l’esquena a l’entrenador del campió de la Lliga Nacional, ja que de nou s’haurà de veure les cares amb el seu homòleg armeni. L’any passat es va produir un empat sense gols al Principat i una derrota per 3-0 a Armènia que va eliminar de la màxima competició continental els Ildefons Lima i companyia. Aquesta vegada, però, el primer partit serà a domicili el pròxim 27 de juny i la tornada, el 4 de juliol a Andorra. Qui passi, per cert, es veurà les cares a la segona ronda amb el BATE Borisov de Bielorússia.
 
LOsijek, un vell conegut / Pel que fa a l’Europa League, el sorteig també va dictar ahir un veredicte per a la primera ronda de classificació. A la UE Santa Coloma, tercer classificat i campió de Copa, li ha tocat un vell conegut com és l’Osijek croat, equip que es fa enfrontar amb l’FC Santa Coloma al 2012. Llavors, el seu veí esportiu va caure als dos partits: 0-1 a casa i 3-1 a domicili. 
 
LA UE jugarà l’anada a casa el pròxim 29 de juny i la tornada fora, el 6 de juliol. Les mateixes dates manegarà el Sant Julià en el seu retorn a la competició europea  després d’un any absent. L’equip lauredià jugarà contra el KF Skënderbeu albanès, un rival desconegut contra el qual tocarà el primer partit a Albània i el segon al Principat.
 
Si la UE passa l’eliminatòria s’enfrontarà en la segona ronda contra un equip del prestigi del Lucerna FC suís i en el cas del Sant Julià li tocaria el guanyador de l’emparellament entre el Kairat Almati del Kazakhstan i l’Atlantas de Lituània.


L'FC Lusitans presenta un fitxatge ‘top’
 
Mentre els seus rivals de la lluita pel títol coneixien els seus rivals a la Champions i l’Europa League, l’FC Lusitans, el que s’ha quedat fora d’Europa, presentava un fitxatge estrella com és el del francès Alexandre Llovet (veure foto), davanter de 19 anys que prové del Montpeller, club amb el qual ha arribat a debutar a la Ligue 1.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT