PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Prop d’un centenar de persones assisteixen a l’obra ‘Petons a gogó’

Vuit actors i actrius de L’espai, els protagonistes del muntatge

Per El Periòdic

Moment de l’obra de teatre ‘Petons a gogó’, ahir.
Moment de l’obra de teatre ‘Petons a gogó’, ahir. | ANA/C.B
El grup de teatre amateur format per vuit usuaris de L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà per a la gent gran, va oferir ahir el vespre una representació de l’obra Petons a gogó, de Martí Camprubí, amb adaptació i direcció de Mercè Canals. 
 
La sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany va rebre ahir a la nit prop d’un centenar de persones, entre les quals familiars i amics dels actors, que van riure amb aquesta comèdia d’uns 45 minuts de durada.
Els actors van treballar en aquesta obra des del mes de gener passat, durant el taller de teatre del curs  dels anys 2016-2017. 
 
Així doncs, la temàtica de l’obra gira al voltant de l’assaig d’una obra de teatre i dels enfrontaments entre actors que s’hi originen; «és teatre dins del teatre», va explicar Mercè Canals. A més, tal com indica el títol de l’obra, els petons també tenen un pes destacat en la història, en la qual tres de les dones estan enamorades d’un dels actors. 
Tots els cursos i tallers de L’espai estan pensants per a persones més grans de 60 anys.
 La directora de l’obra va destacar la importància del teatre en el benestar de la gent gran. «Els activa molt la memòria i els ajuda a estar actius», va assegurar. 
 
Aquesta és l’última de les obres que dirigeix Mercè Canals en els tallers de L’espai després de tres anys d’estar-hi capdavant. 
La directora va marxar amb pena, però també va mostrar molt agraïment per l’experiència. «El teatre és bo a totes les edats, siguis gran o petit», va concloure

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT