Dabad millora per acabar 12è a l'Eurocup Seat Léon

• Amàlia Vinyes, amb problemes, es resigna a baixar el ritme i ser 17a
XEST

Dabad, en un dels revolts del circuit valencià, ahir. Foto: FOTO ESPORT

Contra les dificultats el millor que hi ha és lluitar. Això és el que van fer durant tot el cap de setmana Josep Maria Dabad i Amàlia Vinyes al circuit de Xest (València), on ahir va finalitzar una nova cita de l'Eurocup Seat León. Dabad, després d'una primera cursa dissabte per oblidar amb toc inclòs, ahir va sortir del final de la graella i va aconseguir guanyar terreny fins la 12a posició, a 21,915s del guanyador, Pepe Oriola. Pel que fa a Vinyes, l'andorrana va haver d'alçar el peu de l'accelerador quan en la segona part de la cursa d'ahir va patir problemes amb el seu vehicle i va haver de resignar-se a acabar la cursa de la millor manera possible. Al final, 17a a 37,685s.

Dabad, amb tot, va marxar de Xest amb regust agredolç: "M'en vaig decebut malgrat haver millorat. Em queda la sensació que se m'ha escapat una ocasió d'estar entre els millors... haurem de seguir lluitant perquè estic convençut que el marge de millora és ampli. Per la seva part, la pilot de Baporo MotorSport no solament va mantenir la posició en la sortida de la segona cursa, sinó que es va mostrar molt activa en les lluites que es van plantejar. Semblava que estar entre els deu millors era possible, però a partir de meitat de carrera no va poder mantenir el ritme i va perdre places: "Davant la impossibilitat de seguir lluitant com en les primeres voltes em vaig limitar a acabar la carrera, no podia fer oposició als pilots que volien avançar-me i per tant vaig optar per deixar-los passar i seguir fins al final a ritme més lent. Els equips de la Supercopa Seat Leon seran el pròxim cap de setmana al circuit de Navarra per disputar la quarta prova.